انا المرة الجاية ان شاء الله هعمل حشوة كانت عملتها قبل كدة وعجبتنى فى وصفة من الوصفات عبارة عن اى نوع مكسرات نحمصة فى الطاسة يادوب بس ثوانى ونضيف علية السكر لحد ما يبقى كراميل
نصبة على ورق سيلكون او زبدة لحد اما ينشف وبعدين ندقة ونستخدمة وممكن تشبيلوة لوقت الحاجة فى التلاجة عادى
الكب كيك بقى دة تحفففففففففففة بجد هش وطرى ولذيييييييييييييذ كانت عاملة بية تورتة ملعب كرة القدم بس انا استخدمتة كب كيك عادى ولكن اهم شئ الالتزام بالمعايير الجاهزة الكوبايات والمعالق الجاهزة بتاعة المعايير بصراحة رووووووووووووعة وبتطلع الحاجة وااااااااااااااو